УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

четвртак, 11. фебруар 2016.

Pet Tibetanaca - rite

Preko 2000 godina ljudi sa Tibeta rade ovih 5 vežbi, koje se zovu „rite“ kod nas poznate kao "5 Tibetanaca". Veoma smo srećni što su došli i do nas da možemo da ih radimo a ovde možete da vidite i da naučite kako da ih radite pravilno.
Ove vežbe bi trebalo da uspore proces starenja organizma, da vam daju energiju, da u vama probude oštrinu i mentalni fokus, da poboljšaju imunitet i još da daju tonus vašem telu.
Veoma je bitno da ove vežbe uradite ujutro, jer počinjete dan kako treba i veća će biti korist od vežbi.
Ove vežbe su veoma jednostavne i ne morate biti ekstra fizički spremni da bi ih odradili, ali vam u svakom slučaju predlažemo da razgovarate sa svojim lekarom pre nego počnete da ih upražnjavate, posebno ako imate bolove u ledjima, vratu i neke probleme sa kičmom i nikada nemojte terati svoje telo na nešto što mu je izuzetno neprijatno.
VEŽBA BR. 1

  VEŽBA BR. 2
VEŽBA BR. 3
 VEŽBA BR. 4
VEŽBA BR. 5

Нема коментара:

Постави коментар

Одобравамо умесне, кратке, и аргументоване коментаре

Популарни постови

ФОНД ЗАВЕТИНА и КЛУБ З препоручују

АУКЦИЈА РОМАНА “МИСТЕРИЈА САХАРИН ПО ФИЛИПУ СЕНКОВИЋУ”, ШТАМПАНОГ КАО РУКОПИС 2005. ГОДИНЕ

...Душа је пуна којечега, као канта за смеће. Моји тзв. пријатељи ускачу у последње возове, а ја не журим : знам да ћу стићи пре њих, тамо где су се упутили.
Затурене ствари, заборављене, сачувале су енергију, за коју мишљах да је ишчезла; прелила се у други облик…
Открио сам Левак, који усисава много тога.
(одломак из романа)

Преостала су 2 примерка: броширани – на слици - и тврдо укоричени . - МИСТЕРИЈА САХАРИН или легенда о змају који попије све вино пре него што се заметну зрна грожђа на чокоту ( Филип Сенковић) – Сачувао, скупио и приредио за штампу рукопис „Књиге мога живота“ Мирослав Лукић) - Б еоград, Мобаров, 2005. – 1076 стр.; 20 цм. - (Колекција Три пауна, књ. 3) ( брош. изд. И издање у тврдом повезу) ... Библиофилски раритет, о коме је реч, достигао је пре неколико година на аукцији 120.000,00 дин. Заинтересовани понуђачи могу да се директно јаве интернет поштом у свако доба – одговорићемо само на озбиљне понуде, потписане пуним именом и презименом. - Видети више: Књижара писаца


Бела ТУКАДРУЗ

Бела ТУКАДРУЗ
алиас Мирослав Лукић (почетком јануара 2016. Снимак Др Димитрија Лукића)

Најбоље место за Ваше оглашавање. Можда и најпристојнији начин да помогнете "Сазвежђу ЗАВЕТИНА"?

.Ваше РЕКЛАМЕ на "Сазвежђу ЗАВЕТИНА"

.Ваше РЕКЛАМЕ на "Сазвежђу ЗАВЕТИНА"
.Домет: Србија, Балкан, Европа, и остали континенти. - Проверите зашто је добро оглашавати у једном популарном Сазвежђу!