ИЗМЕЂУ БЕЛОГ И ШАРЕНОГ

Виртуелна библиотека СУРБИТА почиње са радом уочи Божића 2016. године. Првенствено је отворена, како за оне евентуалне читаоце који живе далеко од Србије, али и за оне српске читаоце који живе у забитим местима која немају народне библиотеке, или неће их у догледно време добити. Прве књиге које се могу читати у целини овде су Русаљ Беле Тукадруза (алиас М. Лукића, 1950 - ). и УМЕТНОСТ ДИЈАГНОЗЕ И УМЕТНОСТ ЛЕЧЕЊА. Ових дана, током одржавања београдског Сајма књига, у позајмној Виртуелној библиотеци Дигиталних издања коначно је постала доступна, може се позајмити или преузети књига Белатукадруза УМЕТНОСТ ДИАЈАГНОЗЕ И УМЕТНОСТ ЛЕЧЕЊА, критичких есеја о највиталнијим проблемима савремене српске књижевностиТо је коначна верзија ове књиге, која је имала дуг пут до читаоца, што није никаво изненађење...

ФЕЊЕР један једини?

УОБИЧАЈЕНИ, СТАРИНСКИ КОНТАКТ: ОБИЧНИМ ПИСМОМ

УОБИЧАЈЕНИ, СТАРИНСКИ КОНТАКТ: ОБИЧНИМ ПИСМОМ
ПОРТАЛ ВЕЛИКИХ ПРЕТЕЧА │Портал Сазвежђе З & Мирослав Лукић 180 309 Београд Ул. Сердар Јанка Вукотића 1/13

уторак, 19. јануар 2016.

Састанак српских проевропских опозиционих странака

Састанак српских проевропских опозиционих странака, на којем ће разговарати о могућој заједничкој стратегији за изборе, почео је око 16 сати у седишту Демократске странке, на Теразијама.
Састанку присуствују лидери ДС Бојан Пајтић, СДС Борис Тадић, ЛДП-а Чедомир Јовановић, Покрета за преокрет Јанко Веселиновић и председник Нове странке Зоран Живковић.
На састанку су и председник Странке демократске акције Сулејман Угљанин, председник странке Заједно за Србију Душан Петровић, бивши градоначелник Зајечара Бошко Ничић, као и представници других опозиционих странака и неколико синдиката.
Пајтић је пре неколико дана упутио позив на састанак лидерима опозиције како би се договорили о наступу на изборима.
Иначе, лидери СДС, ЛДП и ЛСВ Борис Тадић, Чедомир Јовановић и Ненад Чанак најавили су јуче да ће предложити предеседништвима својих странкама да донесу одлуке о формирању савеза за ванредне парламентарне изборе

Нема коментара:

Постави коментар

Одобравамо умесне, кратке, и аргументоване коментаре

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"