ИЗМЕЂУ БЕЛОГ И ШАРЕНОГ

Виртуелна библиотека СУРБИТА почиње са радом уочи Божића 2016. године. Првенствено је отворена, како за оне евентуалне читаоце који живе далеко од Србије, али и за оне српске читаоце који живе у забитим местима која немају народне библиотеке, или неће их у догледно време добити. Прве књиге које се могу читати у целини овде су Русаљ Беле Тукадруза (алиас М. Лукића, 1950 - ). и УМЕТНОСТ ДИЈАГНОЗЕ И УМЕТНОСТ ЛЕЧЕЊА. Ових дана, током одржавања београдског Сајма књига, у позајмној Виртуелној библиотеци Дигиталних издања коначно је постала доступна, може се позајмити или преузети књига Белатукадруза УМЕТНОСТ ДИАЈАГНОЗЕ И УМЕТНОСТ ЛЕЧЕЊА, критичких есеја о највиталнијим проблемима савремене српске књижевностиТо је коначна верзија ове књиге, која је имала дуг пут до читаоца, што није никаво изненађење...

ФЕЊЕР један једини?

УОБИЧАЈЕНИ, СТАРИНСКИ КОНТАКТ: ОБИЧНИМ ПИСМОМ

УОБИЧАЈЕНИ, СТАРИНСКИ КОНТАКТ: ОБИЧНИМ ПИСМОМ
ПОРТАЛ ВЕЛИКИХ ПРЕТЕЧА │Портал Сазвежђе З & Мирослав Лукић 180 309 Београд Ул. Сердар Јанка Вукотића 1/13

понедељак, 01. фебруар 2016.

Из Писма Алберта Пајка (1871)

Писмо Алберта Пајка упућено Мазинију (15. август 1871. године) наводи планове за три светска рата, који су виђени као неопходност да би се направио Први Светски Поредак. Прецизност догађаја изнетих у писму, који су се већ догодили је невероватна.
Пајк је био масон, који је основао мафију 1860. године.
Веровало се да је његово писмо изложено у Британском Музеју, што није истина.
Британска библиотека је и писмено потврдила да никада није имала такво писмо у поседу.
У писму се показује како су сва три светска рата била планирана генерацијама.

Први светски рат
„Први светски рат мора бити изведен, како би се омогућило Илуминатима да збаце моћ Царске Русије, и направе Русију као тврђаву атеистичког комунизма.
Агенти Илумината ће довести до размимоилажења Британског и Германског царства. На крају рата, комунизам ће бити изграђен и коришћен у циљу уништавања других Влада, и да би ослабиле религије…“
Студенти историје ће препознати да политички савез Енглеске, са једне стране, и Немачки савез, са друге стране је кован између 1871. године и 1898. године, од стране Ото Вон Бизмарка и ко-завереника Алберта Пајка. Они су били инструмент за остваривање Првог светског рата.

Други светски рат
„Други светски рат мора бити подстакнут разликама између Фашиста и политичких Циониста. Овај рат мора бити изведен тако да нацизам буде искорењен до краја, а да политички ционизам буде довољно јак, да би покренуо једну суверену државу Израел, у Палестини.
Током Другог светског рата, Међународни комунизам мора да постане довољно јак, да би могао балансирати између хришћана, (који ће бити уздржани), а затим га држати на „провери“ све до тренутка када буде био потребан за коначну социјалну катаклизму.“
Након Другог светског рата, комунизам треба да буде довољно јак, да почне да преузима друге слабије Владе. На конференцији, 1945. године, на којој су присуствовали Труман, Черчил и Стаљин, велики део Европе је једноставно предат Русији. На другој страни света, после рата са Јапаном, Кина је нашла свој пут у комунизму.
Читаоци који тврде да услови за нацизам и ционизам нису познати у 1871. години, требало би да знају да су Илуминати измислили оба покрета. Поред тога, комунизам као идеологија извире у Француској за време револуције.

Трећи светски рат
„Трећи светски рат мора бити проузрокован између политичких ционистичких лидера и Исламског света. Рат мора бити спроведен на такав начин да ова два света уништавају једни друге, где ће се придружити и остали народи, наравно, још једном подељени, до тачке потпуног физичког, моралног, духовоног и економског уништавања..
Пустићемо нихилисте и атеисте, и изазвати друштвену катаклизму, која ће у свом хорору јасно показати нацијама ефекат апсолутног атеизма, порекло дивљаштва и највећег крвавог превирања. Онда ће свуда на свету, кренути борба грађана са мањинама и револуционарима, и уништиће те разараче цивилизације.
Многи ће тада доћи до границе разочарања у хришћанство, чији ће свети дух, који носе у себи од тог момента бити без компаса и правца, замениће анксиозност за идеално, али незнајући куда да иду и ко да их сада води, добиће право светло кроз универзално испољавање чисте доктрине Луцифера.
Ова манифестација ће резултирати из општег реакционарног покрета. Они ће пратити уништење хришћанства и атеизма, и оба ће бити истребљена у исто време“.
Од терористичког напада који се десио 11. септембра, свет је суочен са растућим немирима и нестабилностима, баш између модерног ционизма и арапског света. То је потпуно у складу са Трећим светским ратом, борба између два непријатеља и њихових савезника са обе стране. Трећи светски рат тек треба да дође, а ови догађаји нам показују да није далеко.

Нови светски поредак (NWO)
Термин Нови светски поредак коришћен је од стране многих политичара кроз векове. Генерички термин се односи на светску заверу која је оркестрирана од изузетно моћних и утицајних група људи, генетски повезаних појединаца који обухватају многе од најбогатијих људи на свету. Ту спадају политички лидери и корпоративне елите, као и чланови такозваног Црног племства Европе (доминација од стране Британске круне). Њихов циљ је да створе „Један Свет“ фашиста, без регионалних граница, јер они имају свој дневни ред.
Циониста, Paul Warburg изјавио је: „Имаћемо једну Светску Владу, свидело се то вама или не, само је питање да ли ће та Влада бити основана својевољним пристанком или освајањем“. Ово је изјављено 17. фебруара 1950. године, када је сведочио пред америчким Сенатом. .........

          =  Преузето , видети више: Масонско писмо из 1871.  

Нема коментара:

Постави коментар

Одобравамо умесне, кратке, и аргументоване коментаре

COMPLETARIUM

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"